Online julekalender

Ønsker du at få dine følgere på de sociale medier til at agere oftere, er en god løsning små konkurrencer eller en lille quiz. Erfaring har lært mig, at jo mere simple spørgsmålene er, jo flere deltagere får du. Folk gider simpelthen ikke at engagere sig for meget. Spørgsmål skal kunne besvares uden at støve hele internettet rundt. Her har vi lavet en hel julekalender, så vi dagligt får folk til at involvere sig. Det er en god løsning hvis du ønsker at forøge virksomhedens kendskabsgrad og skabe tillid blandt dine følgere.

Du kan selv være med i julekalenderen, hvis du klikker på billedet.


PRIS

0 kr.

FØR

Så du ser professionel og tiltrækkende ud - og får købelystne følgere?

GRAFISK DESIGN TIL INSTAGRAM?

Vil du lære at lave

VILDE

PRÆMIER I

DECEMBER

EFTER

Ny  FACEBOOKGRUPPE FOR (ISÆR) SELVSTÆNDIGE OG MARKETINGANSATTE
PRIS: 0 KR,-

DETALJERIET  |  Grønnemosevej 20c  |  5700 Svendborg  |  27 57 36 62  |  louise@detaljeriet.dk  |  CVR: 33 30 05 73

© 2020 by Louise Helmann.

Alle rettigheder reserveres.