Har du et vigtigt budskab, som skal ud?

October 3, 2018

 

Der er mange måder at gøre det på - og her er én af dem.

En af mine kunder http://www.ioniseretvand.dk/ har netop fået lavet banner og flyers for de havde en messe de ville sprede deres budskabet på.

Vores krop er generelt altid for sur i pH-værdi bl.a. pga det vi drikker og spiser. Det har stor skyld i en masse knap så heldige tilstande og sygdomme i kroppen - og vi kan faktisk nemt gøre noget ved det, ved at drikke mere basisk vand (som også kan så meget andet).

Jeg må sige at efter jeg havde sat mig ind i det - for at lave deres materiale, så os "uoplyste" forstod det bedst, var jeg ikke i tvivl. Faktisk er jeg lidt forbavset over at så vigtig info ikke er noget os før.

Jeg har netop fået installeret et apparat i vores hjem og ser det lige så vigtigt som vores sundhedsforsikring og pensionsopsparing.

Det er også det "supervand" mine kunder får tilbudt fremover ;) 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

DETALJERIET  |  Grønnemosevej 20c  |  5700 Svendborg  |  27 57 36 62  |  louise@detaljeriet.dk

© 2020 by Louise Helmann.

Alle rettigheder reserveres.