top of page
Detaljeriet-webdesign-Releaseyourmind.jp

DESIGN AF NY HJEMMESIDE

Når man skal have lavet en ny hjemmeside - til virksomheden eller privat - bør man starte med at definere hvad man forventer at hjemmesiden skal gøre for dig eller virksomheden.
Skal hjemmesiden sælge, informere, få medlemmer eller noget fjerde?


Skal jeg købe en ny hjemmeside eller kan jeg lave den selv?


Det afhænger af hvad du vil have hjemmesiden til at generere. Skal du blot bruge siden som information til en lukket gruppe , kan du med fordel lave den selv - hvis du har flair for det. Der er flere steder på nettet der tilbyder nemme løsninger til at lave hjemmesider i, men der er begrænsninger på layoutmulighederne.

Skal du bruge hjemmesiden professionelt kan jeg kun anbefale at få et professionelt webesign. Alt andet vil hurtigt skinne igennem - og ikke give dig det udbytte du ønsker af hjemmesiden.


Køb af ny hjemmeside

Når du køber en ny hjemmeside har du brug for en professionel webdesigner, som hjælper dig med at få din hjemmeside til at gøre det du ønsker af den.

En professionel hjemmeside skal kunne forstærke besøgendes lyst til at købe eller bestille, den service du tilbyder.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Hos Detaljeriet bliver alle de ovennævnte krav tænkt ind i processen, når du køber en ny hjemmeside hos Detaljeriet.
Kontakt mig og fortæl hvad din side skal indeholde - så kan jeg bedømme om den med fordel kan laves via webdesign-pakken.

SE PRIS PÅ

HJEMMESIDE:

SE WEBDESIGN-PAKKEN

Hvilke krav opfylder en professionel hjemmeside?

 

Her ser du nogle af de vigtigste punkter, som din webdesigner har tænkt på, når du køber din hjemmeside hos Detaljeriet:
 

Responsivt design

Din hjemmeside er mobilvenlig, hvilket er meget vigtigt da 75% af befolkningen bruger deres mobil på internettet. Hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig, hopper folk meget hurtigt af siden igen pga. irritation - og vælger konkurrenten.


 

SSL-Certifikat

Du har sikkert lagt mærke til at der er en lille grøn hængelås i toppen af de fleste hjemmesider - oppe ved hjemmesideadressen. Det er et tegn på at hjemmesiden du er på, har et SSL-Certifikat (Secure Sockeys Layer). Det betyder at alle data (f.eks. adgangskoder og kreditkortnumre), der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private, når du er på den hjemmeside.
Det er helt klart at stile efter - mange vælger simpelthen de sider med rød hængelås fra, pga. utryghed.  
Hos Detaljeriet er SSL-certifikat med i prisen. (H3)
Du kan læse mere om SSL-certifikat her (LINK)

 

Brugervenlighed

Hjemmesiden skal være indbydende, se professionel ud og være indbydende. Ellers hopper folk af igen. Det er ikke godt - og ovenikøbet  straffer Google dig faktisk for det ift. din placering under en søgning.

Derudover skal dit website være meget nemt at navigere rundt på - så man ikke stopper op for at tænke. En grundregel siger, at et barn skal kunne købe dit produkt/finde din mail, eller hvad formålet med besøget er.
Jo mere folk skal tage stilling til under et køb i en webshop - jo større er risikoen for at de springer fra.
En god webdesigner sørger for at der ikke er nogen forhindringer på din hjemmeside.

Der er en del vigtige krav til virksomhedens nye hjemmeside - dem hjælper jeg med at opfylde, når jeg designer siden.Hastighed

Video og billeder er vigtige for brugeroplevelsen af din hjemmeside. Det gør at de bliver længere og det elsker Google. Men hvis man ikke oploader dem rigtigt, kan de få din hjemmeside til at være for langsom - og det taber man besøgende på, så et professionelt webdesign har styr på hvor store filerne må være.

bottom of page