top of page

Sådan får du også en lækker præsentation af din identitet

Du har sikkert tit set de her billeder, hvor en virksomhed viser alle deres tryksager og branding-materiale, linet up med værktøjer imellem. Måske tænker du at det er utrolig smukt, og er enig i, at det viser en stærk identitet.

Men hvem har dog tid til at stå og stable visitkort så de følger linierne fra brevpapiret - og så oven i købet hyrer en dyr fotograf til at tage det lækre billede? Og hvad skal man med alle de bekostelige kaffekopper efter photoshootet? Jeg kan fortælle at der er en mening med galskaben ... Præsentationer som denne, bliver brugt når man fastlægger et koncept eller en identitet. F.eks. som et resultat af en god brainstorming. Detaljeriet har dog et visitkort - og et brevpapir. Men der er nu aldrig blevet brugt penge på engangskrus med lækkert låg. Der er heller ikke malet blyanter hvide eller fundet papirclips i matchende farve. Her har jeg brugt en mockup-template, og hvis du er rigtig god til Photoshop, vil du også kunne lave jeres egen smukke præsentation. Gratis templates kan f.eks. findes her

Du kan også få Detaljeriet til det. Det tager max et par timer for hele billedserien - 0g så præsenterer du dig stærkt i fremtiden.


bottom of page