Brug flat vector i stedet for købe-fotos

Det er ikke sikkert man lige har et billede der passer til teksten på hjemmesiden eller brochuren - og så er det nærliggende at besøge et af de steder hvor man kan købe stock-billeder. Men jeg har en anden løsning, som giver spændende indhold til læseren ...

For billeder og illustrationer er vigtige for læseoplevelsen, som i sidste ende det som afgør hvor længe dine besøgende opholder sig på hjemmesiden.

Ingen tvivl om det.

Hvad er ulempen ved købefotos?

Men vi kender også de opstillede billeder som findes overalt på nettet - med folk der har lidt for hvide tænder og ser en anelse for amerikanske ud til vores miljø.

Og så er det som om at man skal forholde sig til den person som er på det foto man vælger. "Ligner hun en i min målgruppe?" - "Kunne det være min arm der behandler der?"

Brug flat vector illustrationer i stedet for foto

På hjemmesiden bruger man billeder, både af personerne bag websitet og af produkter eller services.

Og derudover er der ofte brug for foto til forskellige informationer rundt på siden. Men hvis der ikke ligefrem er behov for et uddybende foto der viser hvordan man ... - ja så kan du med god effekt benytte dig af anonyme illustrationer.

Fordelen er at en vektorgrafik kan du ændre som du vil.

Denne illustration er en flat vector - og den er utrolig simpelt tegnet, og uden nogen mimik.

Det gør så også at man nemt modtager budskabet som læser.

Men man bliver ikke mødt af et ansigt man skal forholde sig til, hvis det illustrerer kunden. "Kunne det være mig?" "Ser hun (mig som læser) for gammel ud?", - "jeg bryder mig ikke om