top of page

VIGTIG VIDEO om de farver du vælger til din Instagram og hjemmeside

Denne video forklarer hvad forskellen for din forretning er om du vælger gode farver eller de rigtige farver.

Altså, hvad forskel gør det på hvor mange kunder vi får tiltrukket.

Jeg anbefaler dig at se den så snart du har 10 ledige minutter, for den fortæller så fint om du booster eller sløver det arbejde du lægger i din hjemmeside og din Instagram - ja hele din markedsføring faktisk. Jeg beklager at det ser lidt "oplæst" ud, og det er det. Jeg står og læser op fra et papir i starten - i hvert fald de første par minutter (så begynder min rygradsviden åbenbart at tage over og jeg glemmer alt om manus 😂)


... Jeg var ved at skrive lidt god tekst til et opslag her, og pludselig blev jeg bare enig med mig selv om, at det var meget bedre at sige det til dig, end at skrive det.
Commentaires


bottom of page