top of page
Detaljeriet logo 430x225.jpg

Grupperegler

1. Nej tak til selvpromovering

 

Selvom du er fantastisk, er det et pænt og høfligt nej tak til selvpromovering - vi skal nok finde dig hvis vi vil købe dine produkter eller service.

Vi ved du ikke er i gruppen for at sælge, og selvom dit produkt kan hjælpe et andet medlem til et problem de har, må du ikke henvise dem til et produkt eller service du kan levere. Du må hjælpe alt det du vil i gruppen med gratis råd og viden. Medlemmer der opdager at du kan hjælpe, kan herefter tage henvendelse til dig.

Herunder uddybende beskrivelse for hvad vi ikke må dele i gruppen:

 

 • Salg af produkter, services, kurser, events m.m.

 • Promovering af webinarer, live-sessioner, begivenheder m.m.

 • Links til dine sociale medier, hjemmeside, podcast, blog m.m.

 • Affiliate links.

 • Du må ikke gå live i gruppen. Du må gerne lægge en video op, men ikke live, da det giver ekstra notifikationer.
  Administrator må gå live, da det er en del af den gratis undervisning.

 • Gratis tilbud om kurser, e-bøger, webinarer og andre freebies.

 • Ingen "Send PB" eller "Send besked for mere info". Skriv i tråden i gruppen. Alle er i gruppen for at lære, og dine gratis råd og viden er derfor for alle.Du må gerne:
 

 • Indsætte billede / screendump af dit instagram-feed eller foto, for at spørge de andre medlemmer til råds om noget der omhandler dit design. Men det skal være uden et link til din instagram-konto.

 

 • 1 gang om ugen vil der blive slået en BYG DIN INSTAGRAM-tråd op i gruppen, hvor du i den tråd, kan linke til din instragram-konto. Her kan du finde de instagram-kontoer fra andre medlemmer, du synes er interessante, og følge dem. Du kan også selv få nye følgere, når du linker til din instagram og fortæller i korte træk, hvad den handler om.
  For at få mest ud af disse følgeskaber, skal du huske at like og kommentere på nogle de opslag dine med-instagram brandbyggere poster på deres instagram. Det kan algoritmen rigtig godt li'.
  Det er vigtigt at det kun er i denne ene ugentlige tråd, du linker til din instagram. På den måde er gruppen altid fri for reklame.

2. Ingen privatbeskeder til de andre medlemmer


Denne regel er for at passe på jer medlemmer.

Det er vigtigt at al den læring og power som er her i gruppen, bliver her i gruppen, for så kan I nemt logge ud når I har behov.

Finder du nogen stykker du sparrer rigtig godt med, og I vil skrive sammen, er det selvfølgelig ikke et problem.
Men skriv ikke en privat besked til én, fordi du f.eks. ønsker svar på hvilket filter der er brugt eller hvordan de har lavet et opslag. Skriv det i gruppen, så alle kan få glæde af svaret og vi kan have "fri", når vi logger ud af gruppen.

 

 

3. Vær med, vær aktiv, vær fantastisk

Vi elsker at du er med og håber du vil være aktiv.
Søg råd – Giv råd – Like – Kommentér med dit bidrag til andres opslag.
Og øv dig i at fejre dine sejre - og de andres. Det betyder så meget for os alle sammen, at vi fejrer alle små sejre. Emojies og jubelråb modtages altid med stor begejstring.

 

 

4. Utilfredsheder hører ikke til i gruppen

Hvis du er utilfreds med noget som foregår i gruppen, så ret henvendelse til administrator, Louise Helmann, ved at maile til louise@detaljeriet.dk

 

5. Ingen privatbeskeder til Louise

"Kald gerne på mig i gruppen ved at skrive @Louise Helmann, og så svarer jeg dér.
Er din henvendelse p.g.a. utilfredshed eller noget der har været ubehageligt i gruppen, så mail til mig på louise@detaljeriet.dk – så svarer jeg den vej.

 

 

6. GOOD VIBES

Vi skriver til hinanden i en god tone og med respekt for andres synspunkter. Jeg forbeholder mig retten til at slette opslag eller kommentarer som ikke længere er i kategorien "god tone".

 

 

Jeg er glad for dit medlemsskab, tak :)

Tak :)

Signatur Louise.png
bottom of page