top of page

Har du et vigtigt budskab, som skal ud?

Der er mange måder at gøre det på - og her er én af dem. En af mine kunder http://www.ioniseretvand.dk/ har netop fået lavet banner og flyers for de havde en messe de ville sprede deres budskabet på. Vores krop er generelt altid for sur i pH-værdi bl.a. pga det vi drikker og spiser. Det har stor skyld i en masse knap så heldige tilstande og sygdomme i kroppen - og vi kan faktisk nemt gøre noget ved det, ved at drikke mere basisk vand (som også kan så meget andet). Jeg må sige at efter jeg havde sat mig ind i det - for at lave deres materiale, så os "uoplyste" forstod det bedst, var jeg ikke i tvivl. Faktisk er jeg lidt forbavset over at så vigtig info ikke er noget os før. Jeg har netop fået installeret et apparat i vores hjem og ser det lige så vigtigt som vores sundhedsforsikring og pensionsopsparing. Det er også det "supervand" mine kunder får tilbudt fremover ;)


bottom of page